BAOMAZING

BAOMAZING Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 49 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Baomazing. Meer weten? Ontdek meer

7 mei 2022 om 20:05 Echt lekker
8 jan 2022 om 21:27 Had een bao als de rijst met Eend. Het vlees was gewoon te ver door gebakken /verbrand, zonde van dat dier. Voor meer dan €20 mag je wel wat beters verwachten, wachttijd meer dan 60 min. Terwijl ik op 10 min fietsafstand woon.
4 dec 2021 om 9:53 Portie was super klein voor de prijs die ik betaalde. Eten was ook niet meer heel warm. Niet voor herhaling vatbaar.
10 okt 2021 om 21:32 Bezorging duurde twee uur, dus koud. Voor drie personen besteld. Met zijn tweeën gegeten, nog steeds trek. De smaak was verfrissend, maar ze publiceren geen telefoonnummer waardoor ik ze niet kon vragen waar het eten bleef.
11 sep 2021 om 8:49 Bezorging was heel snel! Eten was helaas niet warm en daardoor wat taaier, smaken waren wel goed.
22 aug 2021 om 23:05 Very poor quality food.
25 jul 2021 om 2:29 Geschatte bezorgingstijd was 30 min, maar duurde 1 uur en 20 min.
7 jul 2021 om 9:20 4 sterren voor de smaak, maar één ster aftrek omdat ik de portie erg klein vond voor het geld.
24 jun 2021 om 16:17 Delicious food the best bao and dim sum! <3
24 jun 2021 om 16:15 DELICIOUS FOOD, very fast delivery. Recommended! <3
12 mei 2021 om 20:14 Erg kleine porties die koud werden geleverd.
17 apr 2021 om 22:48 Eten erg lekker, bezorging aan de lange kant